Kde v Praze najít opravdu kvalitní víno? Vyzkoušejte michelský WineBar!

Kvalitní víno rozeznívá naše smysly jako málokterý jiný nápoj a investice do něj se mnohonásobně vrátí v podobě chuťového požitku. Kde tedy takové víno ochutnat a případně si i koupit? Náš tip se jmenuje WineBar.

Osobní přístup

WineBar se nachází v pražské Michli. Jedná se o prvotřídní vinárnu s příjemným a elegantním interiérem i venkovní zahrádkou. Každému zákazníkovi zde přesně poradí, jaké víno se hodí, pro jakou příležitost a k jakému jídlu. Osobní přístup však nekončí pouze u zákazníků. Experti z WineBaru si zakládají na tom, že neodebírají vinařské zajíce v pytli. Vinařství, jejichž produkty tvoří nabídku Winebaru, pravidelně navštěvuje someliér Petr Mikeska, který ochutnává a vybírá z jejich výrobků. Osobní vztahy s tradičními vinařstvími (u nás i v zahraničí) hrají klíčovou roli v získávání těch absolutně nejšpičkovějších vín, nabízených za výhodné ceny.

Výběr toho nejlepšího

Kromě jedinečných vín pocházejících z rodinných vinařství na Moravě, se WineBar zaměřuje také na vína původem z vyhlášených vinařských oblastí Španělska a Rakouska. Tak například mezi nejlepší vína ze Španělska, která jsme ve WineBaru ochutnali, patří určitě skvělé červené Serras del Priorat 2018. Vína z Prioratu jsou velmi specifická svojí koncentrovaností a patří v současnosti k nejvyhledávanějším na celém světě.  V nabídce si zde zkrátka najde to pravé i ten nejnáročnější milovník vína.

Jedinečný zážitek

K vínu nedomyslitelně patří také dobré jídlo. Ve WineBaru na vás čeká vynikající servis a pokud toužíte spojit pití vína s ochutnávkou gurmánských specialit, je vám k dispozici bohaté menu, plné luxusních dobrot. Degustace vína a jeho párování se skvělým jídlem je skvělou příležitostí, jak okouzlit potenciálního obchodního i milostného partnera.

Objednat můžete i online

Zachutnalo vám víno z nabídky přímo ve vinárně a chcete si jej objednat z pohodlí domova? Není problém. WineBar totiž provozuje nejen kamennou vinárnu, ale také e-shop s kvalitním vínem, kde najdete desítky pečlivě vybraných lahví z celého světa. Pokud tedy zoufale píšete do Googlu “luxusní vinárna Praha” a nedokážete se ve výsledcích zorientovat, zamiřte raději rovnou do WineBaru, ať už naživo či digitálně. Velký výběr prvotřídního vína, profesionální přístup a nezapomenutelná atmosféra čekají právě na vás.

The post Kde v Praze najít opravdu kvalitní víno? Vyzkoušejte michelský WineBar! appeared first on Kámoška.cz.

Číst více