CAN-AM Outlander 650 XT T3B za 306666 Kč – změna ceny

Objem: 650 ccm. Nový motocykl.Výkon: 44.0 kW. CAN-AM Outlander 650 XT ABS T3B Za akční cenu 306 666,– Kč s DPH. ŽLUTÁ SPZ, Kufr není v ceně čtyřkolky!
Všechny naše stroje značky Can-Am pocházejí od oficiálního prodejce v EU. Všechny stroje jsou po prodeji řádně registrovány v celoevropském systému a obdržíte po jejich registraci potvrzení o celoevropské záruce a její délce. Systém servisu i záruk je stejný jako u kteréhokoli jiného zboží nebo vozidel v EU. Nikdo Vás nemůže nutit k servisu pouze ve,,ZNAČKOVÝCH SERVISECH” Máme k dispozici online can-am diagnostiku – po dohodě stroj přivezeme, odvezeme, dodáme originální náhradní díly, doplňky, příslušenství. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Jsme na trhu více jak 15let. Máme přes 2000 prodaných strojů a spokojené zákazníky. Snažíme se maximálně vyjít vstříc – individuální přístup. Neváhejte nám zavolat a ptát se. Po dohodě převzetí v Liberci, Jablonec nad Nisou. Sedmihorky – Český ráj.
NEVĚŘTE pomluvám,,KONKURENCE” kterými se snaží přesvědčit že musíte stroj zakoupit jedině u nich ne tam kde vy samy chcete.
Hledáme pro Vás stroje v akcích, dostáváme se k množstevním slevám – rabatům velkých evropských prodejců. Dokážeme zařídit individuální schválení Vašich strojů – NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT!!!

Číst více