Honda CB 650R, 2020, AKCE za 194800 Kč – změna ceny

Objem: 650 ccm. Nový motocykl.Výkon: 70.0 kW. Akce
Akční nabídka ve spolupráci s Honda Financial Services je platná do 29.02.2019 nebo do vyprodání skladových zásob. 
Nový model CB 650R Neo Sports Café si pro modelový rok 2019 připravil následující změny: nový vzhled vycházející z rodiny Neo Sports Café, kompletní LED osvětlení, přední tlumiče Showa, radiální přední brzdy, 6 kg úspory hmotnosti, 5% nárůst výkonu na rovných 70 kW, maximální otáčky se zastaví na 12.000 ot./min. Kontrolu trakce, antihoppingová spojka, nový LCD displej a možnost řízení s řidičským průkazem sk. A2.
Již nyní si u nás můžete tento model výhodně zarezervovat a stát se tak jedním z prvních majitelů tohoto stroje. 
Motocykl si budete moci doladit dle svých představ díky bohatému příslušenství. Rádi Vám připravíme nezávaznou nabídku. 
Nový model CB650R se pyšní elegantním propracovaným designem, který se skvěle hodí k vašemu sofistikovanému městskému stylu. Ultra kompaktní, ale rázný vzhled motocyklu byl inspirován retro minimalismem modelu CB1000R Neo Sports Café, ale váží o 5 kg méně. Kombinuje oblé linie s ostrými úhly a jeho korunou je jedinečný LED světlomet. V modelu CB650R vám méně nabídne více.
Když už si koupíte motocykl, chcete na něm jezdit. Chcete si to užívat. A chcete posunovat jeho limity. Řadový čtyřválcový 16ventilový motor DOHC modelu CB650R by byla škoda nevyužívat. Je to konstrukční mistrovské dílo. Bavte se s ním.
Špičkový motocykl vyžaduje perfektní vybavení. Plné LED osvětlení dodává novému modelu CB650R promyšlený moderní vzhled. Jedinečný kulatý světlomet vydává pronikavý modrý paprsek. Přístrojový panel zahrnuje digitální LCD displej a také ukazatel zařazeného převodového stupně a indikátor řazení nahoru.
Nová CB650R poskytuje dokonalou trakci, jako byste závodili na silnici. Trakci zadního kola řídí systém volitelné kontroly točivého momentu Honda (HSTC). Pokud snímač kol detekuje rozdíl mezi rychlostí předního a zadního kola, systém plynule sníží točivý moment na zadním kole, aby byla zachována trakce. 
edinečnost nového modelu CB650R spočívá s rovnováze. Rám s elipsovým průřezem se vyznačuje vyladěnou rovnováhou tuhosti, která zlepšuje odezvu předního a zadního kola. Zakřivená hliníková kyvná vidlice je stejně odolná jako příjemná na pohled. Přední (120/70-17) a zadní (180/55-17) pneumatiky poskytují úroveň přilnavosti jako superbiky. Užijte si stylovou jízdu.
Antihoppingová spojka řídí šestistupňovou převodovku a díky lehce ovladatelné spojkové páčce usnadňuje řazení nahoru i dolů. Brání také zablokování zadního kola během prudkého řazení dolů, aby bylo možné plynule projíždět zatáčky.
Barevná provedení: dle aktuální skladové dostupnosti. 

Číst více