Voge 900 DSX Touring za 259990 Kč – novinka

Objem: elektro ccm. Nový motocykl.Výkon: 70.0 kW. VOGE 900 DSX TOURING, Nový motocykl, najeto 0 km, výkon 70 kW. K motorce dostaneš i 3x kufr (čekáme na dodání)
Řadovej čtyřtaktní dvouválec o objemu 895 cm3 tě dostane na kterékoliv místo i na té nejšílenější trase. Krouťák 95 Nm při 6250 otáčkách za minutu, víc jak 95 koní a šestikvaltová převodovka tvrdí muziku jako dokonale sehraná kapela. Quickshifter? To si piš! A fakt už v základu.
Brzdy? Od Bremba. Podvozek je zase komplet od Kayaby a stabilitě napomáhaj vypletený bezdušáky (21″/17″) obutý do špičkovejch gum Pirelli Scorpion Trail II. O bezpečnost se stará radar a styl jízdy si kdykoliv sám upravíš volbou jízdního režimu. Je jen na tobě, na kterej máš zrovna chuť.
Už v základu tě budou rozmazlovat vyhřívaný rukojeti a sedlo. Ale aby ses furt mohl cejtit jako drsňák, je tu padací rám, hlavní a boční stojan, full LED světla, chrániče rukou a rychlonastavitelný plexi.
Každou jízdu si můžeš natočit přední HD kamerou. Stačí do ní strčit SD kartu a rázem se staneš režisérem vlastního akčního filmu. Nabízím ti taky velkej TFT displej.
 
Možnost nákupu na splátky!
Prohlídka motocyklu možná kdykoliv – i mimo naši otevírací dobu! Individuální objednání prohlídky motocyklu na tel. 739 353 555.
Technický stav motocyklů je před prodejem vždy pečlivě prověřen v našem servisu.
Splátky možné vyřídit i po telefonu do 15 minut.
Při koupi motocyklu máte možnost u nás nakoupit i veškeré motorkářské vybavení za výhodnější ceny.
Vaši motorku můžete u nás použít jako protiúčet.
Po dohodě můžeme zajistit kompletní přihlášení i dovoz až k Vám domů.
MotoTrade má téměř 20 let zkušeností a tisíce prodaných motocyklů, prohlédněte si hodnocení našich zákazníků na našem webu, Facebooku nebo Googlu.

Číst více