Yamaha XSR 900 GP za 309900 Kč – novinka

Objem: 900 ccm. Nový motocykl.Výkon: 87.5 kW. Model XSR900 GP je navržen tak, aby vyvolával vzpomínky na zlatou éru. Představuje dokonalou symbiózu historického závodního stylu v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi, která nabízí vzrušující jízdu stimulující smysly tak jako žádná jiná. IKONA OD PODSTATY.
Model XSR900 GP připomíná vzhledem modely YZR500, na kterých v 80. a 90. letech vítězili ikoničtí závodníci značky Yamaha, a je tak zcela nebývalou oslavou závodního původu značky Yamaha. Přední kapotáž inspirovaná závodními motocykly YZR Grand Prix a výstupek sedla evokují vzpomínky na zlatou éru závodů Grand Prix – skutečná pocta některým z nejikoničtějších závodních motocyklů minulosti značky Yamaha.
Nenechte se zmást historickým stylem, pod kapotáží se skrývají nejmodernější technologie společnosti Yamaha a výsledkem je skutečně schopný stroj, který nadchne při každém otočením plynu. Jízdu vylepšují nejmodernější komponenty brzd a odpružení. Laťku dále zvyšují integrované jízdní režimy a rozsáhlá sada elektroniky.

Číst více