Segway Fugleman UT10 EPS CREW, 5 let záruka za 449990 Kč – novinka

Objem: 1000 ccm. Nový motocykl.Výkon: 78.3 kW. Segway FUGLEMAN UT10 CREW EPS, T1B SPZ – šestimístná verze
 
5let záruka
Barvy: White/Red, Black/Green, Black/Grey
 
Nabídněte svůj stroj protiúčtem – jednoduše, rychle a se zvýhodněním – ZDE!
 
Prohlédněte si nabídku pracovních vozíků a přívěsů k této čtyřkolce. 
 
Šestimístný Fugleman Crew představuje zcela nový standard práce i zábavy. Spojuje v sobě výkon, spolehlivost, špičkové technologie, pracovitost a vysoký komfort. Díky praktické korbě a obrovské tažné síle zvládnete každou práci rychle a efektivně.
 
PROSTORNÁ KABINA
Prostorná kabina pro až 6 osob s pohodlnými sedadly nabízí dostatek místa pro nohy a velký úložný prostor. Bezpečnost a pohodlí cestujících zvyšují u verze CREW X poloviční celoplastové dveře.
 
ÚLOŽNÉ BOXY POD SEDADLY
Pod předními i zadními sedadly jsou praktické úložné boxy s celkovou kapacitou téměř 40 litrů. Tyto boxy jsou navíc snadno vyjímatelné, takže je můžete vzít sebou všude, kam je potřeba.
 
VÝKON 105 KONÍ
UT10 Crew E je poháněn výkonným kapalinou chlazeným dvouválcovým motorem DOHC o objemu 1000 cm3. S výkonem 105 koní je Fugleman Crew E připraven zvládnout i nejnáročnější úkoly.
 
PÍSTY CHLAZENÉ OLEJEM
Dvě trysky rozstřikují proud oleje zespoda na dno každého pístu a tím jej účinně chladí. Výsledkem je mimořádná spolehlivost a účinnost motoru.
 
DUÁLNÍ CHLAZENÍ
Díky dvojitému chlazení se samostatnými chladiči vody a oleje pracuje motor neustále v optimální podmínkách i při extrémních teplotách.
 
BUDOUCNOST JIŽ DNES
Fugleman Crew X přináší doslova revoluční konektivitu. Aplikace Segway Powersports umožňuje stroj na dálku aktivovat a vypnout, prostřednictvím aplikace můžete využívat nejrůznější funkce, které vám ještě víc zpříjemní jízdu s vaším Fuglemanem.
AirLock – Fuglemana můžete aktivovat nebo vypnout na dálku mobilním telefonem.
Individuální nastavení – Účinnost posilovače řízení nebo omezení rychlosti můžete nastavit pomocí svého chytrého telefonu. Přizpůsobte si Fuglemana přesně podle vašich potřeb a užijte si jízdu ještě víc!
Automatické nouzové volání – Uložte si kontakt pro případ nouze, a v případě vážné nehody nebo převrácení pošle aplikace automaticky SMS zprávu včetně souřadnic na vámi zadaný telefon.
Buďte ve spojení – Spojte se s přáteli! Offline mapy, bezdrátová lokalizace a bezdrátové telefonování vám pomohou aktivně si vychutnat společné jízdy.
Informace v reálném čase – Údaje o vozidle, vzdálenost do cíle, okamžitý točivý moment a výkon, nastavení posilovače řízení, denní ujetá vzdálenost, záznamy rychlosti a další – to vše teď máte v mobilu.
 
DVĚ UZÁVĚRKY DIFERENCIÁLU
Díky volitelným režimům 2WD/4WD se samostatnými uzávěrkami předního a zadního diferenciálu můžete jediným tlačítkem maximalizovat dostupnou trakci všech čtyř kol.
 
NEZÁVISLÉ ZAVĚŠENÍ
Nezávislé zavěšení s dvojitými A-rameny a předním i zadním stabilizátorem má zdvih 243 mm vpředu a 269 mm vzadu. Díky velké světlé výšce 320 mm si Fugleman Crew snadno poradí s těžkým terénem.
 
VARIABILNÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ
Variabilní posilovač usnadňuje řízení a zlepšuje kontrolu nad strojem v závislosti na rychlosti jízdy a podle toho, je-li zapnutá přední uzávěrka. Aplikace navíc umožňuje snadno nastavit účinnost všech tří režimů.
 
SKLOPNÁ KORBA
Nekompromisně vyvinutý pro profesionální práci, Fugleman Crew je zvyklý na těžkou dřinu. Práci vám usnadní velká sklopná korba se čtyřmi úchytnými body a nosností 450 kg.
 
ŠPIČKOVÝ KOMFORT
Udělali jsme vše pro maximální pohodlí. Volant je nastavitelný, sedadlo řidiče lze posouvat dopředu a dozadu, střední opěradlo lze sklopit pro ještě více funkčních možností. Nezapomněli jsme ani na praktické držáky nápojů.
 
NÁDRŽ NA 45 L
45 litrů je velká nádrž. Opravdu velká. S touhle zásobou dokážete pracovat déle a dojet dál bez neustálých starostí o tankování. Segway Fugleman Crew – stvořen pro skutečný svět.
 
MOTOR
Typ: čtyřtaktní dvouválec DOHC Objem:  1000 ccmVýkon:  105 kTočivý moment:  93,5 NmPalivový systém:  elektronické vstřikování paliva (EFI) Chlazení:  kapalinou a olejem + olejem chlazené písty
HNACÍ SYSTÉM
Pohon všech kol:  2×4 / 4×4, elektricky přepínatelnýPřevodovka:  automatická P/R/N/L/H – CVTech – Made in CanadaMotorová brzda:  anoPřední diferenciál:  s elektrickou uzávěrkou
PODVOZEK
Rám: vysoce pevný rám z chrom-molybdenové oceli
Počet míst k sezení: 6
Posilovač řízení: elektrický, s variabilním účinkem, možnost nastavení intenzity režimů v mobilní aplikaci
Zavěšení: nezávislé, vpředu a vzadu dvojitá A-ramena
Pérování: hydraulické tlumiče, nastavitelné předpětí pružin
Zdvih: 280 mm vpředu / 270 mm vzadu
Brzdy: 4x hydraulické kotoučové
Kola: 14″ hliníkové disky
Pneu: přední 27×9-14 / zadní 27×11-14
ROZMĚRY A HMOTNOSTI
Celková délka:  3 975 mmCelková šířka:  1 625 mmCelková výška:  2 090 mmSvětlá výška:  320 mmRozvor:  2 985 mmVýška sedadel:  520 mmUžitečné zatížení: 680 kgKorba: sklápěcí (1200 x 865 x 290 mm) Nosnost korby: 450 Kgpohotovostní hmotnost: 930 kgPalivová nádrž:  45 l
VÝBAVA
Elektrický naviják 4500 lbs, inteligentní elektrický posilovač řízení, tažné zařízení, nastavitelný volant, anatomicky tvarovaná sedadla, tříbodové pásy, přední ochranný rám, zadní ochranný rám, sklopná korba, 14″ hliníkové disky, 27″ pneumatiky
 
Legislativa a schválení
Homologace:  T1bŘidičské oprávnění:  skupina B, B1 (osobní automobil)

Číst více