Yamaha Tracer 9 GT – AKCE PODZIM za 324990 Kč – změna ceny

Objem: 850 ccm. Nový motocykl.Výkon: 88.7 kW. TRACER 9 GT /AKCE – DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB/
Sportovně cestovní motocykl nikdy nevypadal tak dobře. TRACER 9 GT má sofistikovanou specifikaci, která zahrnuje elektronické poloaktivní odpružení, jež neustále upravuje tlumení vpředu a vzadu pro co nejplynulejší a nejbezpečnější jízdu bez ohledu na zatížení nebo rychlost, a poskytuje tak nejvyšší úroveň dynamického cestovního pohodlí.
Součástí standardního vybavení jsou aerodynamické pevné boční kufry, které pojmou integrální přilbu a mají barevně sladěné panely. Pokud potřebujete více místa, můžete si navíc připevnit horní kufr, a plně plovoucí systém nosiče zavazadel poskytuje přirozený pocit z jízdy i při maximálním zatížení.
Pro jistou a bezpečnou jízdu v noci je TRACER 9 GT vybaven LED světly pro přisvěcování do zatáček, které se při dalším naklánění více rozsvítí, a 10stupňovým nastavitelným vyhříváním rukojetí, jež udržují vaše ruce v teple bez ohledu na počasí. A pro dokonalou sportovní všestrannost je tento high-tech výkonný motocykl vybaven systémem QSS pro lepší a rychlejší řazení nahoru a dolů.

Číst více