Posilněte svůj imunitní systém díky přírodním produktům

Přírodní medicína v praxi

Existuje nesčetné množství babských rad, jejichž výsledkem má být tužší kořínek. Ne vždy jsou však tyto rady založené zcela na pravdě. Místo nich je lepší se svěřit do ruky odborníků. Nebojte, neposíláme vás do nemocnice (tam na vás teď stejně asi nemají čas), ale k expertům na přírodní medicínu Herbavis, jejichž produkty posilují imunitní systém přirozeným a znalecky podloženým způsobem. Co by tedy v naší bylinkové lékárničce nemělo chybět?

Trio bylinek proti chřipce

Chřipka či jiná onemocnění dýchacích cest jsou teď nebezpečnější než obvykle a je třeba se jim vyhýbat za každou cenu. Produktů slibující ochranu před chřipkou existuje velká řada, my ale rozhodně doporučujeme 3 bylinky, které dohromady připraví váš imunitní systém i na těžký zápřah při boji s viry:

  • Sangre de drago — V překladu doslova „dračí krev”. Jedná se o mízu z kůry stromu Coron lechleri. Vyznačuje se antivirálními a antibakteriálními účinky, které nejenom chrání před chřipkou, ale pomáhají také léčit nepříjemná hmyzí bodnutí či menší řezné rány.
  • Lichořeřišnice — Přirozené antibiotikum, které bychom měli konzumovat buď ve formě tobolek nebo tinktury. V lidovém léčitelství se lichořeřišnice používá na široké spektrum neduhů od zánětů dýchacích cest až po onemocnění močového měchýře.
  • Rakytník řešetlákovýPodporuje imunitu díky vysokému obsahu vitamínu C a zároveň napomáhá správnému fungování našeho kardiovaskulárního systému. Jedná se o opravdovou vitamínovou bombu, která kromě „céčka” obsahuje také vitamíny B komplexu, vitamín D, E i K.

Nálož vitamínu C i účinná pomoc od kašle

Kromě výše zmíněného magického tria ale do zásoby každého, kdo to s přírodní medicínou myslí vážně, patří i další bylinky, jako například:

  • Klanopraška čínská — Vynikající zdroj vitamínu C, který také pomáhá zlepšovat zrak a rychlost adaptace na tmu.
  • Cist šedavý — Bylinka známá také jako růže skalní. Jejím hlavním účinkem je snižování schopnosti virů pronikat do struktur buňky, čímž zabraňuje jejich reprodukci. Kromě toho je cist také přirozeným antioxidantem.
  • Vilcacora — Čaj z tzv. kočičího drápu neboli peruánské bylinky Vilcacora dokáže výrazně posílit imunitu. Snižuje také krevní tlak, takže při jeho pravidelné konzumaci si dávejte pozor.
  • Herbik Průdušníček — Tohle není název jedné bylinky, ale mixu hned 10 bylin ve sladkém medovém syrupu, který uleví od kašle a posílí imunitu.

Bylinky výhodněji než od babky kořenářky

Herbavis je malá rodinná firma, které se neustále snaží rozšiřovat portfolio nabízených přírodních produktů. Výběr bylinkových přípravků nepodléhá náhodě, ale je založený na znalostech MUDr. Marcela Paszandy, mezinárodně uznávaného experta na přírodní medicínu. Pokud vás nabídka přírodních léčebných přípravků Herbavis láká, nezapomeňte se zdarma registrovat a stát se členy Herbiclubu. Jednotlivé nákupy připisují na vaše konto body, za které lze získat jak výhodné slevy (až 15 % na celý nákup). Stejně tak máte možnost získat hodnotné dárky v podobě produktů Herbavis zdarma. Výhodněji takovou zásobu tradiční přírodní medicíny neseženete opravdu nikde, a to ani v chaloupce uprostřed lesů. Báby kořenářky totiž většinou na věrnostní programy zapomínají.

Pečujte nejen v těchto dnech o své zdraví a imunitní systém, který prochází nelehkou zkouškou.

The post Posilněte svůj imunitní systém díky přírodním produktům appeared first on Kámoška.cz.

Číst více