Objev dvoudílné plavky pro plnoštíhlé 2020

Jaké jsou aktuální trendy?

Letos je povoleno experimentovat. V oblasti plavek tomu není jinak. Dvoudílným plavkám pro plnoštíhlé ženy letos budou vévodit květované vzory, které zvednou náladu nejen své majitelce. Tyto barvy ovšem volte v případě, kdy se za svá kila navíc nestydíte a nebude vám tak vadit, že některé vaše ženské partie možná i trochu více vyniknou. Rovněž budou velmi módními kousky plavky jednobarevné, a to především v barvě khaki či červené, která nechá vyniknout vaši ženskost. Pokud tedy nedáváte přednost vzorům a barvám a sázíte raději na osvědčenou klasiku, chybu neuděláte ani v případě, kdy sáhnete po černých plavkách.

Velmi vkusné jsou rovněž plavky různých sportovních značek, které v dnešní době rovněž seženete i ve větších velikostech, které oceníte. V tomto případě se rovněž nebojte barevného experimentování a ba naopak, upusťte uzdu své fantazii, co to jen půjde.

Boubelky by se ovšem měly vyhýbat zejména výrazným pruhům a puntíkům na plavkách, které zákonitě opticky rozšiřují celou postavu, což rozhodně žádná z nás nechce. Pohled na aktuální kolekce však ukazuje, že na toto pravidlo návrháři někdy příliš nemyslí a dost možná jde hlavně o to, aby žena uměla své křivky nosit.

Pravidla výběru plavek pro plnoštíhlé

U výběru plavek pro plnoštíhlou postavu je třeba se řídit hned několika zásadními pravidly. V prvé řadě záleží na tom, jak velkým poprsím disponujete. Některé plavky totiž mají za úkol schovat nejen kypřejší tvary hýždí a bříška, nýbrž také do jisté míry poskytnout oporu většímu poprsí. Pokud se chcete v plavkách cítit opravdu skvěle a dokonale, hleďte nejen na vizuální stránku plavek, nýbrž také na kvalitní materiály, zpracování, a především také střih.

Jak zakrýt bříško?

Bříško, které nechcete dávat na odiv okolí můžete velmi vkusně schovat pod plavkovými kalhotkami s vyšším pasem. Pas může být buď ohrnovací, tudíž plavky můžete „zmenšit“ až budete například opět ve formě anebo naopak povytáhnout, pokud se vám do formy dostat nepodařilo. Ve velké oblibě jsou také zeštíhlující plavky, jejichž spodní díl působí efektem plochého břicha.

Rovněž existují i varianty dvoudílných plavek, které například oceňují nejen plnoštíhlé dámy, nýbrž také těhotné ženy. Jedná se o dvoudílné plavky, které jsou částečně transparentní přes dámské břicho. Tyto plavky jednoduše sluší všem, nechávají totiž půvabně vyniknout ženskou krásu.

Jak si poradit s větším poprsím?

Pokud vás „trápí“ větší poprsí, je vhodné zvolit takový vršek plavek, které budou s kosticemi a budou mít nejlépe zavinovací vzhled. V zadní částí plavek by navíc mělo být bytelné zapínání na sponku a rozhodně by plavky měli disponovat nastavitelnými ramínky, které dámy s většími prsy jistě ocení.








Vhodné materiály a střihy plavek

Střihy plavek pro větší bříško

Ty z vás, které trápí větší bříško, by měli volit takzvané tankiny plavky, které mají horní vyztužený díl tílka, jehož délka je mnohdy téměř až k samotnému dolnímu dílu plavek. Pokud navíc na horní část plavek umístíte nějakou pěknou ozdobu či je nařasíte, krycí efekt bude dvojnásobný. Plavky samozřejmě volte nylonové, a to ve všech případech.

Střihy pro silnější postavu

V tomto případě sáhněte po kalhotkách s takzvaným vysokým sedem. Tento střih vám totiž utvoří dokonale souměrnou postavu. Zakryje vystouplé bříško a zvýrazní váš pas. V tomto směru se vyplatí investovat do takzvaných retro střihů plavek, které jejich majitelky často kombinují s takzvanou balkónovou podprsenkou.

Jak vyzrát se střihem na širší zadeček?

Pokud chcete vyzrát nad širšími spodními partiemi těla, je vhodné využít optického klamu, který spočívá v tom, že vrchní díl vašich plavek bude nápaditější a ten spodní zase nikoliv. V případě, kdy si navíc pořídíte podprsenku, která bude mít nevyztužené košíčky, bude výsledek ještě lepší. Spodní díl plavek by měl být beze šňůrek a více pevný.

The post Objev dvoudílné plavky pro plnoštíhlé 2020 appeared first on Kámoška.cz.

Číst více