Jak z networkingu dostat maximum pro váš byznys? | Gabriela Mrkvicová (Smart Network)

Máme tady další díl naší společné série, kterou pro vás natáčíme s profesionální networkerkou Gabrielou Mrkvicovou z Podnikatelského klubu Smart Network a ve které si povídáme o tom, jak dělat efektivně networking a jak se v byznysu obklopit zajímavými lidmi.

Dneska si povíme, jak na akcích a i na dalších místech vést smysluplné rozhovory a jak to udělat, aby mezi námi vzniklo spojení a šetřilo nám to čas i peníze.

Smart Networkem prošlo přes 6000 podnikatelů a v rámci svých klubů a akcí sdružuje spoustu majitelů, manažerů a dalších byznysmenů z různých odvětví. Klub ma za sebou výročí 10 let a uspořádal pres 1600 networkingových akcí.

Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium

(Sponzorováno)

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

Číst více