Honda CBR 500 R ABS za 168900 Kč – novinka

Objem: 500 ccm. Nový motocykl.Výkon: 35.0 kW. Model CBR500R byl inspirován sportovním vlivem motocyklu CBR1000RR Fireblade. Ostřejší agresivnější linie začleňují také jedinečná aerodynamická křidélka. Pohled z kokpitu vpřed je čistě sportovní, s připínacími řídítky pod horním můstkem a inverzním LCD panelem. Palivová nádrž má inovativní design, který současně zvyšuje kapacitu (pro delší ujetou vzdálenost) a optimalizuje rozměry.
Vyznačuje silným dvouválcovým motorem, který vám nabídne skvělý výkon. Tento vysokootáčkový motor dosahuje bleskového zrychlení z místa s pomocí vybroušené šestistupňové převodovky a dopřeje vám vzrušující jízdu. Užijte si skutečnou svobodu.
Kapalinou chlazený osmiventilový řadový dvouválec dodává výkon 35 kW při 8 600 ot./min, takže vám stačí řidičské oprávnění skupiny A2. Maximální točivý moment přitom je 43 Nm při 6 500 ot./min. Upravené vačkové hřídele a zdvih ventilů zvyšují rozsah točivého momentu v nízkých a středních otáčkách pro lepší zrychlení, a nové nastavení klade důraz na zrychlení při vysokých otáčkách motoru.

Číst více