Jak pracuje investiční poradce pro zkušené manažery a podnikatele? | Marek Odehnal

Služby investičních poradců mají často velmi špatnou pověst a jejich profese je poškozena mnoha podvodníky a nekvalitními specialisty a prodejci. V tomto rozhovoru jsme si ukázali, jak může práce investičního poradce vypadat v praxi a co všechno se při ní probírá.

Marek Odehnal působí jako nezávislý investiční poradce a zaměřuje se především na podnikatele, manažery a další lidi z byznysu. V rozhovoru jsme si proto vymysleli imaginárního manažera a demonstrovali na něm, jak s ním může investiční poradce postupovat.

Rozhovor není návodem, jak investovat, a není investiční radou. Jeho cílem je ukázat vám, jak může v praxi vypadat práce investičních poradců, co od ní očekávat a na co se připravit.

Tato epizoda je součástí podcastu www.mladypodnikatel.cz a moderuje ji Jiří Rostecký. Poslechněte si také prémiové rozhovory, ve kterých jdeme ještě více do hloubky a zveme si ty nejzajímavější hosty: https://bit.ly/MPpremium

(Sponzorováno)

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu https://mladypodnikatel.cz/upozorneni.

Číst více