Yamaha MT-09 SP – SKLADEM za 304990 Kč – novinka

Objem: 850 ccm. Nový motocykl.Výkon: 88.7 kW. Temná strana Japonska nikdy nespí. Je to inspirace každé Yamahy MT. Exkluzivní model MT-09 SP je nejnovější mistrovské dílo CP3, které vzešlo z temnoty. Díky exkluzivním barvám inspirovaným modelem R1M, prémiovému odpružení a vylepšeným systémům podpory jízdy je tento dokonalý tříválcový Hyper Naked motocykl připraven inspirovat i nadchnout.
Jeho motor CP3 s objemem 890 ccm splňující normu EU5 nabízí ještě lineárnější točivý moment při nižších otáčkách pro úžasné zrychlení a jeho šestiosá inerciální měřicí jednotka (IMU) typu R1 a elektronické systémy podpory jízdy sledující náklon zajišťují přesné ovládání na mokru i na suchu. A díky plně nastavitelné 41mm přední vidlici a vysoce kvalitnímu zadnímu tlumiči Öhlins je zcela nový podvozek modelu MT-09 SP ostřejší než kdy dříve.
Kromě exkluzivních barev Icon Performance je model MT-09 SP vybaven speciálním dvojitě prošitým sedlem pro dokonalé pohodlí. Kartáčovaná eloxovaná kyvná vidlice, eloxovaná černá řídítka a páky a průhledné kouřové brzdové nádržky podtrhují prémiový vzhled a dojem.
– K dispozici je také verze s výkonem 35 kW pro řidičské oprávnění skupiny A2
– Šestiosá inerciální měřicí jednotka (IMU) a systémy podpory jízdy sledující náklon
– Barevný 3,5″ TFT displej
– Kompaktní LED světlomet s dvojí funkcí
– Systém rychlořazení (QSS)
– Lehká kola SpinForged
– Radiální přední hlavní válec brzdy
– Speciální barvy SP
– Systém tempomatu
– Prémiové plně nastavitelné odpružení
– Dvojitě prošívané sedlo
– Kyvná vidlice s povrchovou úpravou z eloxovaného kartáčovaného hliníku
– Motor CP3 EU5 o objemu 890 ccm
– Splňuje limit 95 dB

Číst více