Čelovka na běhání je společníkem do každého terénu

Běžecká obuv je nutností, kvalitní oblečení také dělá své. V parku nebo blízko vozovky nelze zapomenout ani na kvalitní osvětlení. Bezpečnost je totiž až na prvním místě a běžec by měl být hlavně dobře vidět. To neplatí jen během zimních měsíců, ale vlastně celoročně, tuto otázku nelze nijak podceňovat.

Vhodná do každého ročního období

Je jaro, podzim nebo zima? Na tom vlastně vůbec nezáleží, protože trénovat můžete po celý rok. Proč si dělat úlevy a mezitím vyjít z kondice? Čelovka na běhání je lehká a po krátké chvíli ji nebudete na hlavě vůbec vnímat. Osvětlení pouličních lamp na vše nestačí a v ranním provozu je důležité, aby byl běžec snadno identifikovatelný. Předchází se tím nehodám a problémům. Mimochodem, tento doplněk nemusíte mít při sobě jen ve chvílích, kdy sportujete a vylepšujete si kondici. Nabízí se víceúčelové využití, které potěší rybáře, houbaře a také nadšené chalupáře. Podzimní šero nebude představovat komplikace a posvítit si na cestu, když jdete do dřevníku pro další palivo, bude velmi jednoduché. 

Přepínání světelných režimů je velmi snadné

Za okamžik může být všechno jinak, světelný režim si upravíte podle svých představ. Záleží na situaci, právě proto je světelných režimů připraveno hned několik. Nízký světelný tok nebo naopak dostatek světla pro důležitou práci? Kutilská dílna nebo sobotní posezení s rybářským prutem, využití pro tento malý, skladný a velmi lehký doplněk se jistě najde. Více zajímavých informací k tématu hledejte na cel-tec.cz!

The post Čelovka na běhání je společníkem do každého terénu appeared first on Kámoška.cz.

Číst více