Čas Vánoc se blíží: Vyrobte si bytové doplňky a dárky pod stromeček

Bytové doplňky s tématem Vánoc

Když si prohlédnete nabídku textilních galanterií, uvidíte, že ty jsou na příchod Vánoc připravené. K dispozici jsou látky s vánočními motivy, z nichž lze vyrobit ubrusy, prostírání i závěsy nebo potahy na židle. Takto si vyzdobíte své bydlení a navodíte příjemnou atmosféru třeba už na začátku adventu. Barevně lze bytové doplňky ladit do barev, které s Vánoci souvisejí. To znamená vsadit na zelenou, červenou, případně na fialovou, jež je barvou adventní.

Dárky pro děti a dospělé

I pro děti lze dárky pod stromeček vlastnoručně vyrobit. Můžete jim ušít hračku, oblečení na doma i na ven, pytlík na přezůvky do školy, veselý obal na oblíbený polštář i kapsář na různé drobnosti. Šikovná švadlenka zvládne vytvořit i oděvy pro dospělé. Na mikinu použije příjemný úplet se zajímavým vzorem a na zástěru pro zapálené kuchaře zase bavlněné plátno. Dárky, které jste osobně vyrobili, udělají zpravidla radost největší. Jsou dávané od srdce, protože jste si na nich nechali záležet a nebylo vám líto volného času, který jste jejich tvorbě obětovali.

Nezapomeňte na adventní kalendář

Dokonce i adventní kalendář je možné vytvořit vlastními silami. Lze k tomu využít bavlněné látky v kombinaci zelené a červené barvy. Kalendář může vypadat jako kapsář s dvaceti čtyřmi kapsami, do kterých pak ukryjete překvapení v podobě různých drobností nebo sladkostí na jednotlivé dny adventu. Dětem tím určitě uděláte velkou radost. 

Zdroj obrázku: Sunflower Light Pro / Shutterstock.com

The post Čas Vánoc se blíží: Vyrobte si bytové doplňky a dárky pod stromeček appeared first on Kámoška.cz.

Číst více