Cenově výhodné zařízení s úžasnou výdrží baterie: Honor x7

Proto byl honor x7 deklarován pouze u nás, poslední s více buržoazními rysy, ale zdá se, že zařadí HONOR do sekce, která se obchoduje nejvíce.

Design:

HONOR X7 má líbivost opravdu podobnou tomu, co jsme zjistili u HONOR 50. Jde o kopyto primárně vyrobené z impresivního a v mém případě se setkalo s opravdu decentní modrou barvou. Na zadní desce máme fakultu kamery, která ji přesně věnuje estetice HONOR 50. Jsou to 2 kruhy ohraničené individuální strukturou, nesoucí primární kameru mezi těmito kruhy a kruhové na další 3 kamery a blesk na jiné. Jediné, na co je třeba se dívat, je čistota, protože stopy jsou značené.

Na přední straně neseme 6,74″ obrazovku s opravdu malými sousedícími prvky. Poměr obrazovky k tělu je 90,08 %, což představuje fantastickou optimalizaci místa. Tato obrazovka je známá jako HONOR FullView a je rozbitá pouze při pádu- typ snick, který integruje selfie kameru.

Obrazovka:

Displej, jak jsem již uvedl, má úhlopříčku 6,74″ a rozlišení je omezeno na pouhých 1600 x 720 pixelů, tedy HD+, s poměrem zobrazení 19,9 : 9. Konstrukcí je LCD a jeho nejchvástavější výhodou je obnovovací frekvence 90 Hz, která pomáhá udržet fantastickou plynulost a lze ji nastavit na samočinné, 90 Hz nebo 60 Hz.

Softwarový systém:

Pokud jde o softwarový systém, jako jsou nejnovější triky HONOR, jsme podporováni na Androidu 11, přizpůsobení pod Magic UI 4.2 a s opravou bezpečnostního systému od 1. února 2022.

Výkon:

HONOR X7 nese Qualcomm Snapdragon 680, postavený na 6nm, a je dohnán s 8 jádry, z nichž 4 dosahují 2,4 GHz a další 4 na 1,9 GHz. GPU je Adreno 610. Aktivní RAM je 4 GB a přidali jsme 2 GB další RAM s virtuálním úložištěm, ačkoli vnitřní úložiště je 128 GB.

Kamery:

HONOR X7 má ve fotoaparátech naprostou všestrannost. Máme 48MP primární fotoaparát s clonou f/1,8, ultraširokoúhlý objektiv 5MP f/2,2 a velký 2MP objektiv kromě objektivu s hloubkou, některé se světelností f/2,4. Obličejová kamera je 8MP s f/2.0.

Zvuk:

Zvuk je ve středním vstupním rozsahu s prospěšným výkonem; nevypadá skvěle na pohled, specifikovaný jako zvuk stereo systému, protože máme pouze jeden reproduktorový systém. Přesto, abychom zážitek trochu zlepšili, akceptujeme “HONOR Histen”, což nám umožňuje přizpůsobit nastavení zvuku s předdefinovanými styly a protiváhou.

Bicí:

Fantastická baterie HONOR X7 je 5000 mAh, což mi při férovém využití na sociálních sítích, zprávách, několika fotografiích a hudbě, kromě displeje v automatickém režimu, který může dosáhnout 90 Hz, umožnilo klidné dosažení celý den autonomie, stále s hypotézou dosažení jednoho a půl dne autonomie.

Závěrečná myšlenka:

HONOR X7 je zajímavá volba pro základní úroveň. Máme příkladně zabudovaný terminál s všestrannou kamerou, fantastickou autonomií a rychlým nabíjením, kromě skutečně příznivého výkonu a 90Hz obrazovky. Aniž byste byli dovršeni, pro části specifikované jako videozáznam, zvuk a fotografie pod konkrétními aspekty je to volba, kterou můžete ocenit, pokud hledáte smartphone s pevným rozpočtem.

The post Cenově výhodné zařízení s úžasnou výdrží baterie: Honor x7 appeared first on Kámoška.cz.

Číst více