Recenze únikové hry Upíří hrobka

Upřímně musím říct, že mě k účasti v této únikové hře dost dokázal přesvědčit už jenom web a informace, které o únikové hře máme. Texty, které popisují jakýsi „background“ a příběhovou podstatu této únikové hry zkrátka pomohou navodit tu správnou atmosféru ještě dříve, než se vůbec dostanete na místo a začnete se ocitat přímo uprostřed hry.

Servis na místě, vysvětlení pravidel a pokynů byl naprosto bezproblémový, především díky opravdu ochotnému a zábavnému personálu. Co se týče samotné únikové hry, tak musím v první řadě vypíchnout jednu důležitou věc. A to atmosféru, která tady byla naprosto dokonalá. U některých únikových her si vzpomínám na to, že jsem nebyl nervózní a měl jsem problém dostat se do příběhu, protože bylo zkrátka jasné, že za dveřmi za námi je pohoda a kdykoliv lze couvnout. 

Od zvuků, přes atmosféru a kulisy až po správné osvětlení musím ale uznat, že z tohohle pohledu se stala hororová úniková hra Upíří hrobka opravdu neopakovatelným zážitkem. Opravdu jsem zde měl možnost cítit všechny emoce, které jsem očekával. Pocit, že nás celou dobu nahání kýžený hlavní záporák této hry byl opravdu živý a dost krát mě překvapilo, že jsme při této únikovce potkávali i emoce, které bychom nečekali… opravdu dokáže být občas až lechtivá. 

Každopádně ke konci můžu říct, že pro nováčka i zkušeného účastníka můžu tuhle únikovou hru vřele doporučit. Myslím si, že nebudete odcházet s tím, že jste čekali více.

The post Recenze únikové hry Upíří hrobka appeared first on Kámoška.cz.

Číst více