M.arter dává maminkám možnost rozvíjet se i na rodičovské dovolené

Rodičovská je krásné období a nejspíš každá máma chce vychovat šťastné dítě

Péče o děti je však také psychicky hodně náročná, proto na sebe nezapomínejte a o svou spokojenost pečujte. Najděte si každý den chvilku jen pro sebe. Rozvíjejte se, čtěte, učte se něco nového, poslouchejte podcasty. Někdy není rodina nablízku, kamarádky mají jiný režim než vy, a pak bývá těžké najít hlídání a podporu, kterou si zasloužíte/potřebujte. Proto je tu M.arter, kde věří, že rodičovská není brzda, když nechcete a dítě není překážka, ale parťák. 

Přináší vám možnost vzdělávat se a rozvíjet kdykoliv budete chtít.

Začněte nový rok jinak, vzdělávejte se s profesionálními lektory M.arteru

Vyberte si z pestré nabídky témat, co vás zajímá. Kurzy a programy vytvářejí přímo pro vás, rodiče malých dětí. Většina webinářů a kurzů je dostupná online nebo jako videokurzy, ke kterým se můžete vracet. Potřebujete poradit, podržet a sdílet své radosti a strasti? Přidejte se k facebookové komunitě 5000 proaktivních rodičů Rodičovská není brzda. M.arter vydává také inspirativní podcast: Rodičovská není brzda, kam si zve hosty, kteří ukazují a dokazují, že rodičovská opravdu brzdou být nemusí.

Baví vás psát? Nadělte si dárek k Valentýnu!

14. února startuje 2. běh úspěšného 4týdenního programu Copywriting: psaní, které vydělává. Ráda píšete do šuplíku, máte svůj blog nebo máte předsevzetí, že letos zkusíte něco nového? Přihlaste se do online programu Copywritingu! První běh proběhl v říjnu loňského roku a měl velký ohlas. Maminkám se líbila obsahová náplň kurzu, konkrétní příklady z praxe zkušené lektorky, zpětná vazba na vypracované úkoly, které zvládaly i s nemocnými dětmi doma. Některé účastnice kurzu už získaly své první placené zakázky.

Slovy několika z nich: Ke kurzu mě přivedla touha dělat po RD něco, co by mě mohlo bavit více než stávající zaměstnání. Líbil se mi pestrý obsah a široký okruh témat. Vyzkoušela jsem si to, k čemu bych se jinak asi nedostala. Zjistila jsem, že mi psaní jde. Kurz doporučuji i dalším ženám, zjistí o sobě spoustu věcí a pokud je psaní chytne, je to perfektní základní odrazový můstek.” Kateřina Kubátová

“Chtěla jsem získat nové zkušenosti, abych je mohla využít ve své nové práci. Získala jsem přehled a vím, jak se zorientovat. Poznala jsem  holky, které řeší stejné věci jako já a také skvělou lektorku.  Po skončení jsem byla připravená říct si o první zakázku, kterou jsem i získala.” Jana Jarošová

“Píšu vlastní blog a chtěla jsem mé tvůrčí psaní dostat na vyšší úroveň. Markét – je skvělá, má mnoho zkušeností a hlavně je máma, která nám pomáhá otvírat oči a podporuje nás, i když jsou děti nemocné. Program doporučuji určitě všem, protože ani jedna minuta tohoto programu mi nepřišla zbytečná. Získané znalosti použiju k přetextování webu značky, pro kterou dělám marketing.” Lenka Byrtusová

Chcete vědět jak, pro koho, za kolik psát a kde a jak se prezentovat? Láká vás to? Tak nevájte a přihlaste se. Zbývá ještě několik volných míst. Psát a dohledávat si podklady můžete opravdu odkudkoliv.

O projektu

M.arter je inovativní vzdělávací a networkingová organizace, kterou v roce 2019 založila Andrea Bohačíková pro ženy i muže na rodičovské dovolené, kteří tento čas berou jako příležitost k seberozvoji a kteří chtějí růst stejně jako jejich malí parťáci.

Jejím cílem je sladit rodinný život s kariérou podle potřeb každého rodiče.

Stala se partnerem pro rodiče při návratu zpět do práce, pomáhá jim s osobním růstem nebo v začátcích či rozvoji jejich vlastního podnikání. Vytváří databázi pracovních nabídek a aktivně spolupracuje také se zaměstnavateli. V online komunitě je v současnosti více než 5000 aktivních rodičů. S M.arter spolupracuje více než 120 lektorů z různých oborů, jejich vzdělávacími a rozvojovými aktivitami prošlo již více než 900 účastníků.

Od loňského roku nabízí speciální online program určený k restartu kariéry pro samoživitele, který díky spolupráci s partnerskou firmou poskytují zdarma. I za krátkou dobu své existence získala organizace M.arter za svou činnost řadu ocenění, např: v roce 2019 titul Freedompreneur of the Year, v roce 2021 se probojovala do  semifinále Cen SDGs, byla vybrána do B2B akcelerátoru Startit od ČSOB a Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR ji zařadilo mezi příklady dobré praxe.

Aktuální informace o organizaci M.arter, z.ú. i o aktuální nabídce aktivit najdete na webu a sociálních sítích:

  • Facebook: https://www.facebook.com/M.arterplatforma/
  • Instagram: https://instagram.com/marter.wp
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/m-arter/
  • Web: www.marter.cz

The post M.arter dává maminkám možnost rozvíjet se i na rodičovské dovolené appeared first on Kámoška.cz.

Číst více