Módní trendy letošního podzimu

Elegantní prošívané bundy

Ne každý hodlá mrznout pouze v tenkém kabátku. Výbornou volbu pro chladnější dny představují prošívané bundy. Doby, kdy tento oděv patřil pouze ke sportovním aktivitám, jsou už naštěstí dávno pryč. Módní designéři se v poslední době právě na prošívané bundy soustředí a dokázali vymyslet spousty zajímavých variací. Bundy je možné nosit klidně ke kostýmkům, hodí se ale i v kombinaci se šaty, případně sukněmi. Alternativ je zkrátka poměrně hodně.

Krásné dámské obleky

Jsou opravdu sexy. Mnohdy dokážou více než kdejaké fádnější šaty. Saka se při nošení většího množství vrstev poněkud vypasují, což ale v žádném případě není na škodu. A co třeba takový výraznější pásek nebo blejzr? Moc hezky sako doplníte třeba nějakým tenčím rolákem, který bude vypadat náramně. Sehnat se jak saka, tak i roláky a další oděvy dají levně online, slevy na módu vám jistě pomohou.

Průsvitná černá sekne každé ženě

Tento podzimní trend je opravdu sexy, a to se vším všudy. Temná a ještě stále vlahá noc a černá průsvitná barva jdou dohromady více než cokoli jiného. Hezká a jemná krajka, volány nebo samet bezesporu k sexy oblečení patří. Když je všechno navíc v průhledné černé barvě, není co řešit. Zapomenout nelze ani na boty. Ty černé vypadají opravdu skvostně. Koupit je navíc můžete poměrně levně, když využijete slevové kódy eObuv.cz.

Zdroj obrázku: Maria Markevich / Shutterstock.com

The post Módní trendy letošního podzimu appeared first on Kámoška.cz.

Číst více