Bílá a černá: dvě barvy, které by neměly chybět ve vašem botníku

Černá klasika neomrzí

První doporučení zní jednoduše: vlastněte alespoň jedny černé boty. A proč právě černé? Dají se totiž vzít úplně k čemukoliv. Pokud si koupíte černé minimalistické tenisky, můžete v nich klidně vyrazit do kanceláře a večer rovnou do baru. V obou případech budete vypadat stylově. Pravidlo černých bot se ale dá aplikovat i na lodičky, kozačky a balerínky. Žádnou jinou barvu totiž tak skvěle nezkombinujete s jakýmkoliv outfitem.

Stylový minimalismus

Od doby, kdy se součástí našich životů staly bílé tenisky, uběhla již pěkná řádka let. A to, že jsou neustále na výsluní značí, že se staly součástí našich každodenních šatníků. Oblíbila si je například Victoria Beckham, o níž je dobře známé, že miluje boty na podpatcích. A svůj pár bílých tenisek si ráda nazuje i Meghan Markle. Proč byste je tedy do svého šatníku neměl zařadit i vy?

Pokud víte, jak na to, můžete si je vzít opravdu k čemukoliv. Stačí se řídit pravidlem, že tenisky musí být minimalistické, bez potisků a vždy perfektně čisté. Příkladem vhodných bílých tenisek jsou například kultovní boty Nike Air Force 1. Ty se od dob svého vzniku těšily tak obrovské popularitě, že se kvůli ohromnému zájmu zákazníků musely znovu začít vyrábět a jejich výroba dosud pokračuje.

Chodíte či nechodíte na podpatcích?

Nejste milovnicí chůze na jehlách a podpatky vám nahánějí hrůzu? Nebo na ně naopak nedáte dopustit a kdybyste mohly, tak nenosíte nic jiného? Ať spadáte do jednoho či druhého tábora, vlastnictví alespoň jednoho páru bot na podpatcích je nutností. Přijdou vhod v plesové sezóně, ale také tehdy, až vyrazíte do divadla či na jinou společenskou akci.

Zásobte se nezbytnými kousky

Jestliže se ve vašem botníku nevyskytují alespoň jedny bílé a jedny černé boty, neváhejte to napravit. Skvěle zásobeným katalogem s širokou nabídkou bot je například Flexdog. Zaručujeme vám, že zde si svůj pár vysněných bot rozhodně najdete, protože zaručují, že u nich v nabídce každý den přibude minimálně jeden nový pár tenisek. Pokud tedy milujete boty a jste náročné a vybíravé, na stránkách Flexdog se splní i vaše nejtajnější touhy.

Základní typy bot, které by ve svém botníku měla mít každá žena, jsou praktické a jejich vlastnictví vám ušetří spoustu času při postávání před skříní a vymýšlení outfitů. Stačí vlastnit jedny bílé a jedny černé tenisky, jeden pár bot na podpatku a můžete vyrazit kamkoliv a vždy být za hvězdu.

Zdroj obrázku: Nina Buday / Shutterstock.com

The post Bílá a černá: dvě barvy, které by neměly chybět ve vašem botníku appeared first on Kámoška.cz.

Číst více