Piaggio MP3 500 HPE SPORT ADVANCED EURO 5 MY 2021 za 275900 Kč – novinka

Objem: 500 ccm. Nový motocykl.Výkon: 32.0 kW. Sportovní charakter zvárazňují nové přední světlomety s LED denními světly a výrazným krytem převodovky.
Vysoce výkonný motor, vyspělé technické vybavení a působivé rozměry přispívají ke sportovnímu skútru, který ve své váhové kategorii jednoduše vyniká a s jeho hmotností je ideální pro cestování po městě. A to jsme se nezminili ještě ani o jeho zpátečce, první ve světě tříkolových skútrů. Jednoduše se připravte na to, že na tomhle skútru budete středem pozornosti!
Jednoválcový motor Piaggio MP3 500 Sport Advanced 500 HPE (High Performance Engine) lze shrnout do dvou slov: robustní a spolehlivý. Jeho výkon vychází z vodou chlazené 4-ventilové jednotky, elektronického vstřikování paliva a elektronického plynu Ride-by-Wire multi-map, který poskytuje nejlepší jízdní vlastnosti, výkon a minimalizuje spotřebu paliva.
Značná pozornost byla věnována zajištění pohodlí řidiče a spolujezdce. Prostorné a pohodlné sedlo s opěrátkem a ergonomickými rukojeťmi spolu s praktickými sklopnými stupačkami, to vše přispívá k relaxaci a příjemnému zážitku z jízdy. Dokonalé nastavení řídítek i opěrek jsou jen další pečlivě promyšlené detaily, díky kterým je Piaggio MP3 skvělá jak na dlouhou, tak každodenní jízdu.
O Piaggio MP3 500 Sport Advanced prostě nemůžete mluvit, aniž byste zmínili její zpátečku, světovou novinku, pokud jde o tříkolové skútry. Vlastnost, která posouvá pohodlí na zcela jinou úroveň. Parkování je snazší než kdy dříve a vyžaduje méně fyzické námahy i v nejužších místech nebo v nepříjemných situacích.
Multimediální platforma PIAGGIO MIA spojuje tvůj smartphone s palubním elektronickým systémem a vytváří komplexní nástroj, který poskytuje všechny informace, které bys kdy mohli chtít ohledně výkonu tvého motocyklu, statistik jízdy, zpráv ze světa Piaggio a ještě mnohem více, to vše okamžitě dostupné prostřednictvím tvého telefonu.
MOTOR Jednoválcový, čtyřtaktní
OBJEM 493 ccm
VÝKON 32 kW (43,5 PS) @ 7 750 ot./min
Točivý moment 47,5 Nm při 5 750 ot./min
ROZVOD Jednoduchý vačkový hřídel (SOHC) se 4 ventily s zdvihátky a
válečky
Palivový systém: Elektronické vstřikování
CHLAZENÍ Kapalinové
MAZÁNÍ S mokrou jímkou
PŘEVODOVKA Automatický variátor CVT (zpátečka ve verzi Sport Advanced)
SPOJKA Automatická suchá odstředivka
SPOTŘEBA (CYKLUS WMTC) 3,7 l / 100 km
EMISE CO² 86 g / km
HOMOLOGACE Euro 5
PŘEDNÍ ODPRUŽENÍ Kloubové trojúhelníkové rameno – zdvih: 85 mm. Elektrohydraulický zámek odpružení
ZADNÍ ODPRUŽENÍ Dvojitý hydraulický tlumič nárazů s nastavitelným předpětím pružiny 
PŘEDNÍ BRZDY Dvojitý kotouč Ø 258 mm
ZADNÍ BRZDOVÝ kotouč Ø 240 mm
ABS BRZDOVÝ SYSTÉM s brzděním v kombinaci s pedálem
DÉLKA / ŠÍŘKA / VÝŠKA 2200 mm / 800 mm / 1540 mm
VÝŠKA SEDADLA 790 mm
KAPACITA NÁDRŽE 13,2 litrů

Číst více