Piaggio Medley 125 za 86900 Kč – změna ceny

Objem: 125 ccm. Nový motocykl.Výkon: 9.0 kW. MEDLEY 125 IGET ABS/ASR – spolehlivý společník na komfortní jízdu nejen po městě
Medley 125ie ABS spojuje výhody lehkého obratného skútru s komfortem a jízdními vlastnostmi strojů vyšší třídy. 
Medley se vyrábí v elegantních barevných provedeních s ráfky kol a madlem spolujezdce ve stříbrné barvě. 
Je poháněn novým motorem iGET 125 ccm s elektronicky vstřikováním paliva, který nabízí nadprůměrné hodnoty a zvyšuje laťku, pokud jde o kvalitu, spolehlivost a nízkými emisními. 
Medley je doslova nabité technologickými prvky: systém START-STOP, ABS, LED denní svícení a volitelná komunikační platforma PMP (Piaggio Multimedia Platform), která vám umožňuje propojit motocykl s vaším chytrým telefonem a připojit různé elektronické balíčky z nabídky Piaggia, a to vše podtrhuje u italů již standardně elegantní design.
Pod velkým a pohodlným sedadlem je dostatečný prostor pro dvě otevřené přilby. Tento podsedlový prostor se odemyká pohodlně tlačítkem, které je umístněno v dosahu rukou řidiče. 
V přední části skútru je před nohami řidiče je umístněn další ukládací prostor na doklady, telefon atd. V pravé části tohoto prostoru je umístněna USB zásuvka pro možnost dobíjení například mobilního telefonu. 

Číst více