Yamaha MT-07 NOVINKA za 179990 Kč – novinka

Objem: 700 ccm. Nový motocykl.Výkon: 54.0 kW. Novinka – dodání od 04/2021, Již nyní přijímáme objednávky. Možno dodat verzi 35 kW pro řidičské oprávnění sk. A2
Díky více než 125 000 prodaným kusům je model MT-07 od svého uvedení na trh jedničkou ve třídě Hyper Naked. Díky motoru CP2 s objemem 690 ccm s vysokým točivým momentem, kompaktnímu a hbitému podvozku a vynikající všestrannosti nejde tento model, který je jedním z nejprodávanějších motocyklů Yamahy, nemilovat.
To, že je model MT-07 s velkým náskokem jedničkou na trhu, vám toho o něm hodně řekne. Byl nejprodávanějším Hyper Naked motocyklem každý rok od svého uvedení na trh v roce 2014. Možná ale nevíte, jak celá myšlenka koncepce MT vznikla.
Design nové generace
Projekční LED osvětlení
Dvouválcový motor CP2 EU5 o objemu 690 ccm
Větší přední kotoučové brzdy pro vyšší brzdnou sílu
Asertivní jízdní poloha
Invertovaný LCD přístroj
LED ukazatele směru
Pneumatiky nejnovější generace
Barva, grafika a povrchová úprava
Pro rok 2021 dostane nová generace MT-07 výraznou novou kapotáž se dvěma křidélkovými přívody vzduchu a novým kompaktním LED světlometem, který vytváří futuristickou světelnou masku ve tvaru Y představující jednotný styl nejnovějších modelů Hyper Naked. A vytříbený motor splňující normu EU5 poskytuje ještě lineárnější odezvu s odvážnějším zvukem.
Nová širší hliníková řídítka proměnlivé tloušťky umožňují snadnější zatáčení a lepší jízdní pozici, zatímco větší 298mm dvojité přední kotouče zajišťují silnější brzdění. Špičkovou výbavu a nejlepší hodnotu ve své třídě podtrhují invertované LCD přístroje, černé ovládací páky a kompaktní LED ukazatele směru.
Design nové generace
Aby bylo u modelu MT-07 možné vizuálně vyjádřit točivý moment a výkon řady MT, je do boční stylizace implementována myšlenka proudění vzduchu. Design MT působí organičtějším a vyzrálejším dojmem a svou kompaktní kapotáží, integrovaným osvětlením a čistým designem povrchu zdůrazňuje ryzí charakter Hyper Naked. Stylizace zahrnuje nové komponenty a konstrukci, které dále zdůrazňují osobitou přitažlivost modelu MT-07.
Projekční LED osvětlení
Kompaktní LED osvětlení v noci poskytuje jasné a silné světlo. Projekční dálkový/potkávací LED světlomet vytváří ikonický design MT a zlepšuje viditelnost.
Dvouválcový motor CP2 EU5 o objemu 690 ccm
Plně kompatibilní s EU5, stejná přitažlivá odezva a charakter motoru, snadno použitelný výkon a vylepšený zvuk motoru.
Větší přední kotoučové brzdy pro vyšší brzdnou sílu
Nové větší dvojité přední brzdové kotouče o průměru 298 mm ovládané čtyřpístkovými brzdovými třmeny poskytují progresivnější brzdnou charakteristiku. Bez zvýšení neodpružené hmotnosti.
Asertivní jízdní poloha
Nová hliníková řídítka proměnlivé tloušťky jsou na obou stranách o 15 mm delší pro asertivnější jízdní polohu, která větším jezdcům poskytuje pocit „velkého motocyklu“ při zachování příjemného jízdního charakteru.
Invertovaný LCD přístroj
Vylepšené rozhraní mezi strojem a jezdcem využívající invertovanou LCD obrazovku s přímou barvou. Kompaktní, moderní design a ovládání přeuspořádanými ovládacími prvky pro změnu rychlostních stupňů dotváří moderní kokpit působící vysoce kvalitním dojmem.
Led ukazatel směru
Přední a zadní LED směrová světla s vysokou intenzitou vytvářejí moderní a kompaktní vzhled a přitom zůstávají jasně viditelná ostatním vozidlům.
Pneumatiky nejnovější generace
Pneumatiky Kč Road 5 poskytují sportovní a bezpečnou jízdní charakteristiku pro všechny úrovně jezdců, zejména na špatných silnicích a za špatného počasí. Vylepšená životnost pneumatik.
Barva, grafika a povrchová úprava
Nejnovější barvy a grafiku podtrhují rafinované detaily: černé komponenty včetně brzdových/spojkových páček a čistší kabeláž v kokpitu.

Číst více