Policové regály do technické místnosti: Skvělá ekonomická volba

Maximálně bytelné a pevné

V technické místnosti zřejmě nebudete mít nijak extrémně těžké předměty, nicméně regály musí mít poměrně velkou nosnost. Takové bezšroubové konstrukce unesou klidně i 200 kg, což určitě není málo. Co se týká pevnosti, na tu se můžete spolehnout. Regály jsou kovové, takže nějaké poškození mechanického charakteru jen tak nehrozí. Navíc jsou povrchově upraveny kvalitní barvou. Povrch je ochráněn před mechanickým poškozením.

Poskládáte si sami

Rychle a jednoduše. Podle přiloženého manuálu to zvládne úplně každý. Co se týká vybavení, na bezšroubové konstrukce není zapotřebí vůbec ničeho kromě šikovných rukou. Šroubové regály vyžadují základní klíče, nicméně nic složitého to nebude. Celý systém je navržen maximálně kompaktně, takže si můžete být jistí tím, že jednotlivé součásti spolu budou dokonale ladit. Vše bude maximálně kompaktní a vy získáte další optimální prostor pro uskladnění čehokoli.

Vzhledově určitě nezklamou

Tím si můžete být jistí. V technické místnosti sice nejsou věci, jimiž se budete návštěvám chlubit, přesto to chcete mít i v této místnosti hezké. Regálové systémy od zmiňované společnosti myslí i na toto. Vybírat si lze variace v různých barevných provedeních. Nabídka policových regálů od Majster Regál je maximálně pestrá, o čemž se ostatně můžete sami přesvědčit. Cenově nejsou tyto regály také velmi výhodné.

The post Policové regály do technické místnosti: Skvělá ekonomická volba appeared first on Kámoška.cz.

Číst více